Föreläsningar och friskvård

Friskvård är viktigt för mig. Allt handlar om företagets hälsa och välmående. Jag erbjuder föreläsningar, coachning och självförsvarskurs ute på er arbetsplats.

I min föreläsning pratar jag om den naturliga rörelsen och hur man hittar tillbaka till den. Vill ni att jag coachar er kan vi göra det i grupp eller individuellt, vilket kan vara en fördel om ni har några anställda som har axel-/ryggproblematik och behöver en mer personlig analys.

För att ni även ska tänka på säkerheten har jag min självförsvarskurs som riktar sig mot tjejer/kvinnor och kan utföras på er arbetsplats.

Friskvårdsbidrag kan nyttjas.

Föreläsning

Lär er om kroppens naturliga rörelse i kombination med en gånganalys.

Tid: Ca 90 minuter (alternativt 45 min för att passa in er frukost-/lunchrast)
Pris: Offereras, skicka in önskemål i formuläret nedan

Coachning

Jag erbjuder coachning individuellt och i grupp, både rörelseträning och postural träning (för kroppens hållning). Vi tränar antingen hos mig eller på er arbetsplats.

Pris: Offereras, skicka in önskemål i formuläret nedan

Självförsvarskurs

Vi går genom nödvärnslagen, mental närvaro, kroppsspråk samt tekniska och fysiska hjälpmedel. Vi utför också praktisk träning.

Utbildningstid: Tre timmar
Antal deltagare: Minst 6 st deltagare
Pris: Offereras, skicka in önskemål i formuläret nedan

”Wellnessgruppen på vårt företag erbjöd en självförsvarskurs riktad till alla kvinnor – Coach Kappe ordnade med en teoridel som vi hade i konferensrum på arbetsplatsen samt en praktisk del på ett av stans gym – vi var ca 30 st som deltog och alla tyckte det var väl investerad tid”

– Pia Wiklund